Outfit of Tjeckien


Who cares? (Bild gjord av mig)


Cykeltävling

Idag har vi kollat på pappas cykeltävling (det är han längst fram i grönt) och shoppat det sista typ, för imorgon åker vi till Prag! Jag vet inte om det kommer vara lika billgt som det är i Zdár, men man kan ju alltid hoppas!
 
 
Jag har handlat sjuk mycket här, men video på allt + där jag berättar om resan kommer någon annan gång! :)

Goda drickor

Dom här drickorna hittade vi i mataffären på andra sidan gatan. SVAMPBOB VA SÅ SJUKT GOD! Jag vill ha en årsförbrukning av den, haha! Hello Kitty smakade bara konserveringsmedel.
Det finns massa olika smaker och utseenden på läsken, jag köpte en annan (och en svampbob såklart) idag, och den smakade typ juice. Bild på den får ni senare!
 
Nu ska jag sova, måste upp 7.10 imorgon för pappa ska på cykeltävling... Men ni får ha det bra så hörs vi senare! :)

Upptäcksfärd i Tjeckien!

Idag har jag, mamma och syster varit på upptäcksfärd i en stad som heter Nove mesto. Det var kul :D
Det är så sjukt billigt här, Tilde köpte en väska och några tröjor för sammanlagt 93:-! Jag har handlar massor, men jag har med mig 500 svenska kronor hit, så jag är ju typ rik, haha! 
 
Nu ska jag duscha, mer bilder får ni när jag kommer hem!
 

Whip Your Hair

 

Framme På Hotellet

Brusiga bilder men jaja.
 

Nu är vi framme på hotellet i staden Zdár. Vi landade i Prag kl.14.00 och sen körde vi bil i typ 2 h, käkade på en mack där korven typ var rå, sen fortsatte vi köra, tappade bort oss flera gånger men efter typ 1 h extra i bilen hittade vi hit. Jag kommer blogga lite då & då eftersom det är gratis wi-fi här. Awesomeee :D
 
Nu ska vi gå ner till hotellets resturang och äta middag. Alla andra dagar ska vi äta ute, men nu är klockan så mycket så vi struntar i det, haha. Men ni får ha det bra, hejdå :)

Love (bild gjord av mig)


Fika med brudarna

Aline, Jag & Ronja
Varför har jag så fina vänner?


Nu ska jag packa eftersom vi snart ska åka till Prag. Har suttit och gjort tidsinställda inlägg för hela veckan, med massor av bilder, videos och annat roligt!
Vid 14.30 blir det fika med bästa tjejerna (Becca & Nicole) på Biscotti :)
 
Vad ska ni göra idag? :)
 
 

Aline & Ronja

Modeller: Ronja & Aline
Foto & Redigering: Jag

Fråga till er! (VIKTIGT!)

Under sommarlovet kommer jag åka iväg till Prag, och jag kanske inte komer kunna blogga därifrån eftersom jag inte vet om jag har internet på hotellet. Men om jag har kommer jag slänga in ett inlägg!
 
Så nu vill jag att ni ska kommentera massor av vad ni vill se!
Det kan vara photoshop-tips, videos, fulaste bilden på mig eller så kan ni bara skriva frågor som ni vill att jag svarar på! Lätt som en plätt! :D
 
Smickrande bild på mig där det ser ut som om att jag har underbett men jaja...
 

Midsommarafton

Hejhej!
 
Idag är det Midsommarafton och jag ska snart iväg på picknick med familjen och kusinerna. Måste måla naglarna, så jag slänger bara in ett snabbt inlägg! Glad Midsommar på er! :D
 
Outfit och sånt kommer senare

Bilder från festen


Här är lite bilder från festen jag pratade om i det här inlägget. Det var verkligen superkul! Vi dansade, åt, badade (inte jag då men typ alla andra), sen gick jag och några killar och tjejer och satte oss på en klippa lite längre bort där killarna började bada och sen jag gick jag och mötte upp några andra tjejor och pratade och hade kul på en brygga. Helt klart en rolig avslutningsfest! :)

Bilder tagna med min iPhone.

Videon jag har fått flest visningar på


Det här är den video jag har fått mest visningar på, 937 för att vara exakt. Helt sjukt, så dålig video. Jag dör, haha!

Skitväder


Idag har det varit pissväder. Mamma, jag och syster skulle egentligen ha en loppis på Roslagsstoppet men det ösregnade ju. Men nu är det kväll och såklart blev det ju sol & värme. Vi får hoppas att det är bra väder imorgon då jag antagligen åker till Ronja och på kvällen har skräckfilms-maraton med Amanda och Rebecka.

Dålig bloggning pga. blogg.se håller på och gör om i sitt programm och funkar inte på Internet Explorer och jag glömde helt bort att jag har en bärbar dator efterso jag bara använder in stationära som har photoshop. Jag vet, hur dålig får man vara? Känner mig fett dum, haha.

Sovrums inspiration


Åh, älska de här rummen alltså!
Jag som snart ska skaffa nytt rum kanske ska börja fundera på något sånt här? ;)

Vilken är din favorit? 

Fan också.


Fina webbcam-bilder..

Hejhej!

Vaknade 07.30 och gick upp 08.00 för att åka till Davids sista match för den här terminen. Men såklart ställde min kompis in som jag skulle åka dit med så jag fick snabbt leta upp någon annan, så jag missade mitt tåg och kom alldeles försent så jag missade matchen </3
Jag som var fett taggad :/

Men nu ska jag bara vila resten av dagen, ikväll blir det väl att se någon film eller kolla på fotbollsmatchen. Sämst att Sverige åkte ut igår, eller hur?

VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?


Heja Sverige!



Jag brukar inte kolla på fotboll, men ikväll är jag faktiskt taggad. HEJA SVERIGE!

Sommarlov nu då!

Idag fick jag sommarlov, woopwoop!
Jag såg ut såhär; Klänning från New Yorker, skor från Skopunkten. Nu drar jag iväg på fest, mer bilder får ni sen!


I Trusted You, But it was a big misstake.


Rolig Glass


Kolla vilka gulliga glassar vi har hemma! Vi köpte dom för någon vecka sedan, på ICA. Dom heter Kalas och smakar vanilj och jordgubb. Sommarkänslor ♥


Far Away ♥


Är borta över helgen, men jag lägger upp några tidsinställda! Ha en awesome fredag! ♥


LEDIG

Gud vad skönt det ska vara att va ledig imorgon! Behöver verkligen det!
Synd bara att jag glömde spanskaboken i skolan. Jag och pappa har slått vad, om jag får 90% eller uppåt får jag 50 kr. På det sista spanskaförhöret av årskurs 7 alltså ;)

Hur ska ni fira Sveriges Nationaldag? :)


I Love You More Then I Did Before


Ny Design



Som ni säkert ser så har jag fixat en ny design. Är ganska nöjd med den, ska bara ändra lite mer sen så är den helt klar! Awesomee.

Vad tycker ni än sålänge? :)
Tryck f5 om ni inte ser.


Vad jag köpte igår!


Sneak peak

Här får ni se lite av min avlutningsklänning. Ska visa er hela imorgon, eller den dagen jag slutar. Hmm, det får vi se imorgon ;)


Godis


Hejhej!

Kom hem
vid 19.00 typ. Har varit i stan med bästa vännen Renecca. Har shoppat avlutningsklänning och lite andra grejor. Ni får se mer imorgon! :D

Nu ska jag äta lite godis som jag köpte i stan :)


Fredag!


Idag är det fredag, YEYH!
Och bilden tog jag faktiskt för några minuter sedan, så ni kan se lite av tröjan jag hade på mig idag ;)


Det är första gången på länge som jag faktiskt är ledig hela helgen. Jag har inga prov jag måste plugga till eller nåt! Förrutom musikprovet på torsdag och spanska-läxan till fredagen. Men det vi ska kunna till musikprovet har vi typ inte gått igenom än, så jaa... Jag kan ju inte plugga på det ;)

Imorgon händer andra saker! Men det får ni reda på imorgon! :D


RSS 2.0