Vill ni ha en tävling..? KOMMENTERA


Stay with me


Wilma Tipsar; Sunsilk

Okej så, min mamma köpte den här till sig själv för någon vecka sedan. Jag testade den igår, och WOW vilken skillnad! Om man har slitet/torrt hår ska man testa den här, håret blir så sjuukt mycket lättare att bortsa och håret blir verkligen superlent, och jag har bara testat den 1 gång! 
 
Finns att köpa på H&M, 40:-. Lite pengar, bra resultat!
 

BLI PRENUMERANT HOS BECCADESIGN

Hej hörrni!
 
Nu ska jag tipsa om en sida som heter Becca Design!
Om du har blogg, bli prenumerant hos dom och ta del av nyhetsbreven där du bland annat kan vara med i tävlingar, få rabattkoder till dig själv , dina läsare mm.
 
Vad har du att förlora?
Klicka HÄR om du vill komma dit! 
 
Här är lite smycken som Becca Design säljer:
 

Ny header

Vad tycker ni? Helt ny header, har aldrig kört med transparent förut, ny bakgrund, profilbild och snart ska mer bytas ut! En ny fräsch start typ. Kommentera gärna vad ni tycker! :)

Video - Vad jag köpte innan skolan började

 
 
Ikväll ska jag se på Skvalan, dom interjuvar Justin Bieber! Jag föröskte få tag på nån som kunde komma hit, så vi kunde beställa pizza och se på film men ingen kunde ju. Så jag får väl sitta här ensam med min Billy-pizza och chips då. Ni får ha det bäst, hejdå! 
 
Skvalan, 20.00 svt1.

Mina naglar

Såhär såg mina naglar ut när jag började skolan! Jag tog av dom för någon dag sen, man får max ha dom 10 dagar men min tuumm-nagel ramade av så aja.
 
Just nu håller jag på att ladda upp en video om vad jag köpte innan skolan började. Den kommer upp ikväll tror jag.. Och jag är enam hemma och lär vara det ikväll också. Tilde är med några på GrönaLund och mamma & pappa är i stan och kollar på nån tävling-sak. Ni får ha det bäst så bloggar jag mer sen, hejdå!
 
Lösnaglar, 79:- ICA.

Söt bild från Jetline

Söt jag och min syrra kan vara när vi åker Jetline på GrönaLund. Kolla Tildes min, jag dör, haha!
Haha, det var en sjuukt rolig dag på sommarlovet :)

I Think Im In Love.. ♥


Ung08 va grymt!

Har inte uppdaterat så ofta den här veckan, och det är för att jag varit på Ung08! Ung08 är en festival som håller på i Stockholm, i Kungsträdgården (där det finns gryymt snygga killar). Igår va avslutningen, det var en stoor "konsert" som hette Dj Bash med The Voice. Den slutade 01.00 men jag fick bara stanna till 00.00 :/
 
Men det va grymt, hela veckan har varit helt underbar och jag har spenderat nästan varje dag där borta med kompisar men imorgon börjar skolan igen. Har handlat lite kläder och saker till skolan idag, ni får video sen! Ha det bäst, nu ska jag fixa naglarna! ♥

USA- solglasögon

Hittade dessa glasögon i Prag, ångrar att jag inte köpte dom.. Men dom finns säkert i Sverige, får hålla ögonen öppna!
 
Idag har jag varit med Ronja, skönt att äntligen få träffa henne när vi inte setts på hela sommarlovet! Vi har typ bara chillat, pratat och sånt.
 
Imorgon drar jag till Ung08 med Becca, hoppas vi ses där! :)

Instagram

Följ mig på Instagram, uppdaterar oftare där :)
@officialwilma

Allt har sin mening.. ♥

Foto & Redigering: Jag

Prag ♥


Golden

Ikväll åker jag och Becca och campar i Hallstavik. Bussen går 19.10 och vi kommer fram vid 20.40 ungefär. Tilde och hennes kompis Ellen ska också följa med nu, men det blir väl också kul ;)
 
Jag ska försöka blogga medans jag är där, vi stannar tills Torsdag. Men om jag inte har tid så har jag gjort några tidsinställda :)
 
Vad tycker ni om bilden? Jag tog den igår :)

Ringar


                                                                                                               Foto: jag

Jag är en fluuuga

Jag är en fluga..
 
Nej men jag har varit duktig och bakat chokladbollar! Så ikväll ska jag tjocka till mig med det, haha.
Nästa vecka ska jag och Becca åka och campa, eller ja, vi ska sova i en husvagn på mormors uppfart.. Men vi ska bara sova där, vi lär met hänga  centrum och leta efter snygga killar ;)
 
Ni får ha det bra, hejdå! 

RSS 2.0