It´s Autum

Hello!
Idag slutade jag vid 12.00 och åkte sedan hem till min kompis med en annan kompis. Tittar just nu på TV och rensar bilder på datorn. Ska dela in de i mappar mm. Började igårkväll och fortsätter nu, så ni får ha en toppen Fredag!

Bild från iförrgår med Aline.

Min kalender

Min otroligt fina kalender!
Den är hur färglad som helst, men det gör ju allt bara roligare. Inget är fel med färg ;)

Har precis ätit, och nu sitetr jag i rummet med facebook i högsta hugg! Men det händer inet intressant, så vem bryr sig.. :)

Är helt läxfri idag, och det är verkligen superskönt sedan igår då man hade två stoora läxor, och sedan visade det sig att läxan vi hade i engelska inte skulle vara tills idag.... Den var till nästa vecka...

Igår var jag med min kompis Aline, och vi tog massor av kort. Nu återstår bara rensningen + lite annat innan jag kan visa de på bloggen. Men håll utkik, de kommer troligen ikväll eller imorgon.

Men nu får ni ha en superbra kväll så hörs vi kanske senare ikväll!

Hemma

Hej alla!

Idag har jag varit hos min kompis så det blev ingen bloggning förrens nu. Är inne på blogg.ses nya App på våran iPad. Har tagit ut örhänget ur hålet i örat jag tog för ca. 6 veckor sedan :)

Men nu måste jag fortsätta med min läxa!
Ha en dunderbra dag!! :D


The 80´s

Gokväll!

Ni som sett den här bilden förrut, ser nog att jag redigerat om den. Enligt mig blev den mycket snyggare nu!
Ska visa er en före & efter-bild senare :)

Nu har jag ätit mat, pluggat och snart är det dags för TV:n ;)
Ska kanske ha en tävling senare i veckan, så kika in! Det kan bli en liten hösttävling :)

Old Is Fine

Hej allesammans!
Nu har jag komit hem från skolan och sitter och kollar på TV. Ska äta lite mer choklad (säg inget till mamma) och sedan åka till scouterna. Har ni haft en bra dag? :)

MY DAY

Go´kväll!


Idag gick jag och min kompis till ett "ödehus" här i närheten, och det var skitläskigt!
Jag är inte den tjejen som blir rädd för mycket, geingar blir jag rädd för, men det här blev jag riktigt rädd för. Huset såg nästan fallfärdigt ut, och på framsidan av huset var det en typ nyköpt bild + att det låg massor av saker i huset.... Skummt...

Men jag har haft jättekul idag och imorgon börjar skolan!
Ska färga som röda slingor i håret snart, tror jag, är inte helt säker. Men, ska jag ha lila eller röda?? :/

Har ni haft en bra dag?

Hemskt - John Hron

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet.
John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien.Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.
Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig.
Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet.
De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?
Mordet

Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.
Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.
Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.
Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.
Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.
Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?

Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.
Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.
Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.

Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.
1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.
Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

TÄVLING HOS SYSTRARNA BACKSTRÖM

Är med i en tävling där man kan vinna Britney Spears nya parfym + biljetter till hennes konsert!
Tävlingen avslutas redan den 2 Oktober, så skynda om ni ska vara med ;)


Till The World Ends

Criminal
Alla hennes låter är ju grymt bra, fast de här är nog mina favoriter, om man nu måste välja :)

KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!

Godmorning

Godmorgon!

Har klivit upp ur sängen och precis ätit frukost. Idag sa jag nog vara med min kompis, kanske fota lite.
Bilder från promenaden med Tippo igår kommer ni få snart :)

Nu måste jag duscha, fortsätta kolla på TV och sedan ringa Emilia. Har ni några planer för idag?


Bild från Grönalund, sista sommarkrysset med min kompis Ann-caroline 2011 :)

Saturday Night

Go´kväll alla läsare!
Jag har inget liv... ^^
Sitter hemma, framför datorn, allt är tyst, mamma och pappa läser tidningen. Filmen som jag ska se börjar inte förrens 21.30 :/
Bilden i det här inlägget blev bara lite dystert.. Hela inlägget blev dystert ^^
Ha en bra lördagskväll! :D

My Suturday


NY Desigen - HÖST

Har ändrat design - igen!
Men nu är jag faktiskt nöjd, och ska nog ha kvar den en stund. Fick insperation av en annan blogg jag gick in på, fast hennes design var dubbelt så snygg!
Men jag kommer inte ihåg vad den heter.. ^^
Men när jag  kommer på vad hennes blogg heter, så länkar jag :)
Var designen snygg eller inte? :)
Ha en toppen dag!

Dream

Hej!

Har precis kommit hem från en promenad med min grannes hund Tippo. Tog med mig kameran, men vet i te om det blev några bra kort, eftersom Tippo nästan inte kunde stå still, haha ^^
Vilket härligt väder det är ute förresten, någon som märkt det?? :)

Snart ska jag hjälpa min lilla mammis och baka en annansaskaka :)
Kanske blir bils sen på resultate?? ^^

Ja, en video kommer så snart som möjligt. Måste bara orka spela in den, hehe... ^^En bild från 12 Juni 2011, då mina klaskompisar hade ett vattenkrigs-party. Samma dag som skolavslutningen, riktigt kul :)

Stockholm in my heart

Godmorgon alla underbara läsare!
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska ringa runt bland mina kompisar och se om de vill göra något :)
Har ni några planer för idag då??

Det blev ingen video igår, ljuset blev för konstigt, så en video kommer kanske senare, då jag hunnit spela in en :)
Vad tycks om det?? ^^
Det lär antagligen bli mina favorit kläder eller någo liknande, kanske visar mitt rum/huset, vi får se :)

Ni får ha en toppen dag, och glöm inte att ni är bäst! :DFRIDAY is the day I love


Äntligen Fredag!

Ska antagligen spela in en video till er idag, som kommer komma upp på bloggen så småning o :)m, en som ni faktiskt önskade er :)

Hände en ganska obehaglig sak i skolan idag, som ni kanske får reda på sen. Just nu mår jag bara illa och ska vila lite innan jag spelar in videon..
Ha en härlig Fredag! :)

Tuesday

Go`kväll alla läsare!
Har haft prov idag, ick sådär, haha ^^
Hjälper en kille jag känner att skaffa blogg :)
Idag har jag varit med min kompis Ronja, och vi har haft jättekul!
Vi spelade in en reklamfilm för PUCKO, ni kanske får filmen sen, när vi redigerat :)
Ha en bra kväll, det här blev ett...Dåligt inlägg ^^

GOOOOODNIGHT! :)

Gokväll!

Ska bara kika in och uppdatera lite snabbt. Har tre läxor + SO- prov imorgon, så har pluggat hela dagen. Nu är jag helt slut och ska snart gå och lägga mig :)
Vi hörs antagligen imorgon, så GODNATT! :D

SO MUCH!

Sitter i min mysiga säng och pluggar. Måste plugga matte, spanska och historia innan morgondagen.
Att gå 7:an är stressigt, och då har man 8:an och 9:an kvar, vilket lär bli ännu stressigare...
Men nu måste jag plugga, vi får höras! :D

Rain in the air

God eftermiddag! :)
Har nyss kommit hem från skolan. Har två prov den här veckan :/
Imorgon har jag en "diagnos" och på Torsdag har jag SO-prov. Men nu måste jag göra Spanska, så ha det bäst! :D

This Days

Kommer strax gå och lägga mig, mår inte så bra. Förkylningen blir värre och värre. Vo får kanske höras mer imorgon, ni får ha det toppen och inte bli förkylda! ;)

Just nu kollar jag på TV-nyheterna, och senare blir det Idol. Det är ju de här grupperna som sjunger olika låtar...
Aja, ni får ha det TOPPEN! Glöm inte att ni är bäst ;D

Slog förresten besöks rekord igår tror jag, hoppas ni stannar kvar! :D

IM BACK FROM SCHOOL

Hejhej!
Har kommit hem från skolan och nu ligger jag och slappar i soffan framför TV:n.
Har gått och blivit förkyld, är täppt inäsan och allt, så ikväll blir det att vila och hoppas på att det blir bättre tills imorgon så jag inte slipper skolan.
Att vara hemma är det tråkigaste som finns, efter ett tag blir man helt rastlös.. Bara jag som blir det?? ^^

MER VIDEOS??

Vill ni ha mer videos?

Isåfall, vad vill ni se? Mitt rum, mitt hus, vad jag har för kamera, mina favoritkläder?
Vad som helst, bara kommentera! :D

FÖRKYLD


Jag orkar inte!
Nu har jag gått och blivit förkyld, och jag kan inte vara hemma mer dagar från skolan :/
Håller på och skriver en önskelista också, ni kan få se den sen om det är någon som är intreserad, haha ^^

Nu orkr jag inte mer, ni får ha det toppen :D

Lördags babbel... ^^

Ska byta design igen tror jag.
Är inte helt bekväm med den jag har nu, den var inte riktigt jag.....
Den kommer kanske imorgon, så ni får hålla ut! :)

Nu mår jag riktigt illa efter kebaben och kusinen och hans kompis spelar elgitarr på högsta volym så man knappt hör vad man tänker.... Har de trummor där uppe? Har de äns trummor...? :S

Aja, nu får ni ha en toppen lördag!
PUSS!
Jag hatar när bloggare sskriver "Puss och kram" eller "PUSS PUSS ♥". Usch, det är så jobbigt..
Men nu gjorde jag det, haha ^^


En bild från Rockonserten 2011 jag hade. Riktigt bra.. ^^

tHINGs i wANT!


Jag vet att jag har sagt det förrut, men jag är helt förälskade i den här ringen!
Ett måste att ha!
Allt det här måste jag ha i julklapp!
Är helt förälskade i de ♥
Men, visst är de snygga?!

ALLT ÄR FRÅN DEN HÄR BUTIKEN! :)Wilma Is BAAAAACK!Nu har jag kommit hem till min moster efter en konsert med min klass, vilket var jättekul! :D
Nu ska vi käka pizza/kebab :)

Ha en toppen Lördagskväll! :D

Nikon Kameror

NIKON D90

Positivt:

• Allting går väldigt snabbt att ställa in, även om man fotar manuellt.
• Kameran har två inmatningshjul och det finns direktknappar till det mesta.
• Kameran är väldigt skön att hålla i.
• ISO-prestandan är mycket bra.
• Man kan även redigera bilderna lite i kameran.
• Enkel att förstå sig på
• Filmar i HD

Negativ:

• Vissa klagar på att kameran kan kännas plastig jämfört med andra kameror.
• ISO 6400 är dock väldigt brusigt.
• Autofokuset kan vara segt
• Kan ha problem att följa motiv som rör sig.
• Dålig vädertätning

KÄLLA

Nikon D5000


Positivt:
• Har vinkelbar skärm
• 12,4 megapixlar

Negativt:

• Nästan samma funktioner som Nikon D90


Vilken kamera verkar bäst? Även fast Nikon D90 har fler negativa tycker jag nog att den verkar bäst.
Är det någon utav er läsre som har någon av dessa kameror??
Vilken tycker ni är bäst?
KÄLLA

MESED UP


Ni som vart inne på bloggen de senaste 40 minuterna har nog märkt att bloggen var lite... mesed up.
Men nu är det nog fixat, vad jag vet! :D

Märker ni att något är fel på bloggen?
Snälla säg till då, tack! :D

BILDER - Bakluckaloppis

Lite bilder från när vi var på Bakluckaloppis i Söndags. Enyoj! :D

news

Nu har jag gjort en massa ändringar i bloggen, och jag hoppas ni ser vad :)
Har huvudvärk och ska lägga mig och vila lite.
Senare ikväll eller imorgon kommer en rolig nyhet, nu blir ni nyfika va? ;D
Kika in på bloggen senare så får ni veta :)
HA EN TOPPEN FREDAG!

Hemma från sjukhuset

Godmorgon!
Kom hem vid elva, halv tolv igårkväll. Jag hade ingen spricka i knät, men jag hade fått mycket vätska i knät och slagit i senorna.
Doktorn sa att det skulle bli bättre snart, och det sa en annan doktor förra veckan, men det blir typ sämre...
Aja, det krånglar lite och blir hemma från skolan idag också. Nu har jag varit hemma från skolan tre dagar i streck.

Onsdag:
var det skoljoggen och vi började 12.30, jag stannade hemma för att jag inte kan springa/gå.

Torsdag:
Hade ont i knät sen i onsdags, så jag stannade hemma, försökte cykla till skolan men det gick inte.

Fredag:
Stannar hemma pga. sen hemkomst från sjukhuset + ont i knät.
Jag kan inte fortsätta så här, då kommer jag få gå om klassen... ^^
Ni får ha det toppen idag, håll ut, det är sista dagen sen är det helg! :D


Hoppas det är ok att jag lägger ut den här.. :)
Love you guys ♥

Uppdatering från sjukhuset

Hej! Har nyss varit på röntgen med knät. Doktorn sa att jag kanske hade en spricka... :(
Blir kvar här en stund till. Gick upp tidigt i morse och går och lägger mig sent.
Aja, ni får ha det bra :)

Next - AKUTEN!

Nu håller jag på och lagar mat till restan av familjen. Så fort mamma kommer hem drar vi till akuten och röntgar mitt knä. Ni får ha det toppen sålänge! :D

VIDEO - How I Do My Makeup


TIPS: Home Space-app

Nu tänkte jag tipsa er om en app jag hittat på AppStore. Den heter Home Space Planning Design Tool.
En smart app för den som ska möblera om eller flytta och vill ha hjälp med hur mycket plats man har i ett rum.

Jag ska ju göra om mitt rum nu i höst, och den här appen kommer jag defentitft använda!
Appen kostar just nu 45:- och är för iPad, men den fungerar nog för iPhone och iPods också. Så cheka in appen ;D


UPPDATE:
Den här appen var riktigt dålig!
Ladda INTE ner den!

Life isn´t always what you make it <3


Ny design - igen

Ny design...Igen...
Jag tröttnade så på den gammla, så, vad tycks om den nya?
Gammla:
n ^^

Tilde och Astrid

FOTO: Jag MODELLER: Tilde och Astrid
Fotade Tilde och hennes kompis Astrid för någon vecka sedan. Och vissa blev riktigt bra, tycker jag :)
Ha en toppendag! :)

Svarvit/ Färg

Vilkan var finast, svartvit eller färg?? :)

I LOVE MY SISTER ♥

Idag drömmde jag en riktig mardröm!
Usch, den var riktigt obehaglig! Har ni sett filmen "Jag Saknar Dig"??
Där dör iallfall tvillingen, och jag drömmde om att min lillasyster Tilde dog.
Vad jag än såg som påminde om henne grät jag.
Och det värsta av allt var att när jag vaknade trodde jag att hon var död... Så jag har sagt att jag älskar henne hela dagen, haha^^
Jag tror hon börjat tröttna på att höra det nu... :)
I LOVE YOU SIS ♥

Blackberry Mobil - snygga??

Nu är jag helt såld på Blackberry!

Vill hellre ha en sån här mobil än en iPhone, om jag ska vara ärlig. Jag har en Xperia x10 Mini, som förövrigt suger, som är en tuch, men jag tycker att det är så jobbigt att skriva på tuchmobiler. Men en blackberry är touch, fast man skriver på tangentbord. Vad tycker ni, är de snygga??

 


AiluCrash - Turn the Tide (Cilla Turns)

En låt från filmen "Jag Saknar Dig", som jag var och såg på igår med min kompis som hade ett "party". Nu har jag fastnat på den, jag sitter faktiskt och lyssnar på den nu ^^
Idag ska jag iväg på loppis och sälja några gammla prylar vi inte behöver ha längre :)
Vi har hela hallen full av saker/kartonger som vi ska få in i bilen ^^
Jag ska troligen ha med mig min kamera, så ni får bilder :)
Ha en bra dag! :D

FRÅGESTUND - SVAR

Svaren på frågestunden :)
Internet dampade lite igår, så videon kommer nu :)
Såg att det var en som hade kommenterat att hon inte hade något ljud på sin dator, och det var några som hellre ville ha ett inlägg med svaren, så när jag har tid kommer ett inlägg med frågorna också :)

Nu ska jag äta lunch, duscha och göra mig iordning för ett litet "party" jag ska till och fira min bästis Elsa :)
Så ni ska ha det lika bra som jag ska ha det!
CIAO!

Redigerar med videon nu.. :)

Är hos kusinerna nu och har precis fikat klart och nu sitter vi och kollar på idol och har supermysigt! :D
Håller på och redigerar frågestunds-videon,  och hoppas på att den snart blir klar :)

Ha det bra sålänge!Funny Night

Haha, nee, såhär kul ska vi inte ha, haha ^^
Ska bara kika in och säga att mitt knä gör mer ont nu än förrut :(
Och videon är snart uppe, ska bara ladda upp den på datorn och redigera den lite snabbt :)
Den blir lite failad, men det får ni leva med, för jag är ju inte helt normal heller... ^^

Video kommer soooon

Godmorgon!
Nu sitter väl alla i skolan, men jag är hemma pågrund av mitt knä. Det gör ondare nu, än igårkväll. Jag fattar inte hur jag kunde ramla ^^
Ska iallafall spela in frågestunds-videon snart. Nu är jag ju ensam hemma, så ingen kan höra mig om jag gör bort mig, haha ^^

Ha det gött sålänge!Whale


Min blogg finns på facebook nu! :)

Gilla min blogg på facebook! :)
Tryck på bilden för att komma dit :)
Tack så mycket :)

Its me, but im crazy

Så, besöket på sjukhuset är klart. Doktorn sa att jag hade slagit i knät med en rejäl smäll och att jag hade en inre blödning. Så imorgon blir det ingen skola för mig, kommer stanna hemma och åma mig ^^

Imorgon kommer äntligen svaren i frågestunden! :D
Svara gärna på frågan i inlägget här, som jag skrev för några dagar sedan, om hur jag ska svara på frågorn i Frågestunden :)

TACK! :D

På sjukhuset...

Hej hörrni! Kör ett snabbt inlägg från mammas iPhone. Sitter just nu på sjukhuset och har tråkigt. Ramlade tidigare idag på gympan, och på något sätt vred till knät och slog i det hårt, så nu går jag på kryckor :( Vi hörs ner jag kommer hem :) Hejdå!! :)

Friends forever + my sister

Bild redigerad i mobilen + tagen med mobil

Go´kväll hörrni!

Idag har jag varit med en ny tjej i klassen som heter Ronja, och vi hade superkul! :D
Har haft både matteläxa och engelska där man skulle skriv om en artist/band, och jag skrev om P!NK :)
Som sagt, frågestunden avslutas på Fredag, så kolla in bloggen då och glöm inte att svara på frågan hur jag ska svara på frågorna :)
Ha en bra kväll! :D
Bilden är gammal...

electropop

Så grym!
På en natt blev Oleg Neilyk känd i hela Sverige. Hans låt fastnar i huvudet, hela skolan gick runt och sjöng den idag, haha ^^
Visst är den grym, eller vad tycker ni?? :)

Rain is water

Hej på er!

Har det stressigt just nu, så det blir inte så mycket bloggning :(
På fredag får ni svaren på frågestunden förresten, vara bara på frågan i inlägget under om hur jag ska svara på frågorna, just nu leder video :)

Ha en bra kväll! :D

OMRÖSTNING: Hur ska jag svara??


spiderpigg

Hej hörrni!

Sitter och kollar på TV nu, senare ikväll ska jag till scouterna så det blir nog ingen mer bloggning. Ska bara säga att frågestunden avslutas 18.30, så ställ de sista frågorna nu! :D
Kommer med en fråga lite senare, som jag vill att så många som möjligt ska svara på :)

New Things + En hoppande böna

Idag var jag med Paula, Emelie och Steffi i täby Centrum och handlade lite saker.
Handlande bla. 2 ringer som jag är jättenöjd över! :)
En hoppande böna på Arken Zoo för 5:-
Hade en sån här förrut men den dog, och nu har jag skaffat en ny! ^^
Har döpt den till Izzie. Min förra hette Bella, och de är helt meningslösa igentligen. Men det är en larv i den och sedan blir det en fjäril :)
Så nu är det bara att vänta ;D

Ha en bra kväll!

weird


Smurfarna

Godmorgon alla trötta där ute i världen!
Idag är en slapp söndag. Ska vara med min kompis Paula och vi ska kanske se den nya filmen "Smurfarna" :)
Den verkar faktiskt rätt bra ^^
Någon som sett den?
Glöm inte att ställa alla frågor ni kan komma på till mig, ex. vad jag har för kamera, vad jag gillar att fota mest, hur många bästisar jag har eller om jag kan säga något speciellt ord? Ni kan fråga ALLT till mig, och jag svarar på alla frågor och svarar ärligt på allt :)
LÄNK till frågestunden!

Ulva Kvarns marknad


Hej hörrni!
Idag har jag tillbringat hela dagen på Ulva Kvarns Marknad, vilket var jättetrevligt!
Var med med familjen och mina kusiner :)
Köpte brända mandlar, en munk och en lyckospindel. Ni kan få bild på den senare, den är supersöt ^^
Ha det toppen sålänge!

Det programmet jag använder till att redigera bilder i dampar liiite, så ska fixa ett nytt imorgon, antagligen photoshop :)

Alla bilder i detta inlägg är tagna med mobilkamera, jag glömde kameran hemma, hehe :)

Friday

Hej hörrni!
Idag är det äntligen Fredag, snacka om skönt!
Jag gick till skolan idag, och det funkade bra, klarade av skoldagen och slutade tidigt, 12.05 :)

Tack för alla roliga frågor till frågestunden!
Ska även svara på de senaste frågorna jag fått i bloggsvar i frågestunden också :)

Ikväll ska jag kanske ladda ner Photoshop till min bärbara dator, då får ni underbara läsare roligare bilder att kolla på, eftersom de flesta bilder jag lägger ut från denna dator ofta är ordeigerade :)
Ha en bra kväll! :D

Forever21

Finns hur mycket snygga kläder som helst på forever21!
Kika in, måste be mamma köpa typ 5 tröjor och ett par svarta byxor med hängslen :)
Glöm inte att ställa frågor till mig i min frågestund :)

FRÅgestund

Ställ så många frågor ni kan, jag svarar ärligt på allt! :D

RSS 2.0